MAIN STAGE

BRAM, STEFAN & SEAN

BRAM, STEFAN & SEAN

Bram, Stefan & Sean zijn razend populair op sociale media, met een gecombineerd aantal volgers van meer dan 1.7 miljoen op Instagram en 2.2 miljoen op TikTok. Naast hun succes als content creators op YouTube, waar ze bekend zijn van series zoals 'Bram UIT de buurt' en 'Bram vs. Stefan', hebben ze ook hits als "Potentie" en "Frikandel Speciaal" met in totaal 29 miljoen streams. Verwacht een energieke, interactieve en humoristische show van deze heren, die ook menig festival weten te veroveren.

MR. BELT & WEZOL

MR. BELT & WEZOL

Mr. Belt & Wezol, vaak beschreven als het meest opvallende DJ-duo van Nederland, brengen retro en nieuw samen in hun unieke stijl. Met hun sample-based house tracks weten ze een perfecte balans te vinden tussen het bekende en het onbekende, zowel in hun DJ-sets als in hun discografie. Naast optredens op grote festivals als Tomorrowland en Ultra, staan ze bekend om hun evenementen zoals "The Cuckoo’s Nest", waar ze solo-sets spelen of DJ-vrienden uitnodigen voor back-to-back sets. Hun ADE-edities zijn traditioneel uitverkocht en nieuwe evenementen worden het hele jaar door aangekondigd.

MENTAL THEO

MENTAL THEO

Theo Nabuurs, alias Mental Theo, is een gerenommeerde internationale DJ met 20 jaar ervaring, die heeft opgetreden op grote evenementen met toppers als Carl Cox en Tiësto. Hij werd samen met Charly Lownoise uitgeroepen tot "DJ van het jaar" in Duitsland in de late jaren negentig, en staat bekend als de bedenker van het legendarische Thunderdome-concept, dat nu wordt gerund door ID&T. Theo's muzikale doorbraak kwam in de vroege jaren negentig met hits als "Wonderful Days", waarmee miljoenen exemplaren wereldwijd werden verkocht.

TONY JUNIOR

TONY JUNIOR

Tony Junior is een prominente figuur in de Dance Music scene, bekend om zijn opvallende Rock ‘n Roll-stijl en energieke liveoptredens. Met samenwerkingen met toonaangevende artiesten zoals Tiesto en Steve Aoki heeft hij zijn stempel gedrukt op de muziekwereld. Zijn wereldwijde tournees en optredens op grote festivals zoals Tomorrowland getuigen van zijn blijvende invloed en populariteit.

SONNY WERN

SONNY WERN

Maak kennis met Sonny Wern, de sensatie van het internet met zijn single 'Dance For Me', die maar liefst 60 miljoen views op TikTok heeft behaald. Zijn muzikale reis begon op jonge leeftijd als drummer, en groeide uit tot een DJ en producer, met bijdragen aan albums van Ashafar en Mula B. In 2021 zette hij een switch naar dance en EDM in gang, met hits als 'Red Lipstick' en 'Stutter Techno', gesteund door zwaargewichten als Dimitri Vegas en Bassjackers. Met zijn passie om grenzen te verleggen en genres te herdefiniëren, is Sonny Wern de rijzende ster die we allemaal in de gaten moeten houden. Feestje!