Informatie

City BEATS Schoonhoven vindt plaats op het Parkeerterrein Buiten de Veerpoort in Schoonhoven.

Auto: Navigatie naar Buiten de Veerpoort en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars voor parkeren bij Zwembad Het Wilgerak.

Fiets: Fiets kan bij de ingang neergezet worden. Er is een ruime onbewaakte fietsenstalling aanwezig. Kom via Lekdijk Oost. Niet de provinciale weg oversteken bij het festivalterrein.
City BEATS Schoonhoven is een op vrijdag een 18+ evenement. Op zaterdag is het een 16+ evenement. Op beide dagen alleen toegang met geldige legitimatie. Een ID-kaart, paspoort of rijbewijs worden geaccepteerd. Geen kopieën!
De deuren gaan open om 20.30 uur. De entree sluit om 24.00 uur. Vanaf dan kun je niet meer naar binnen. Zorg dat je op tijd bent! Dit geldt zowel voor vrijdag als voor zaterdag.
Online
Via deze website

Fysiek
Bij Streakers en Lekkerr in Schoonhoven
(alle prijzen excl. € 0,80 servicekosten)

Vrijdag € 15,00

Zaterdag € 17,50
Eten en drinken
Op City BEATS Schoonhoven zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden ingericht. Je kunt eten en drinken kopen met onze City BEATS Schoonhoven munten.

Toiletten
Er zijn voldoende gratis toiletten en handenwasgelegenheden aanwezig op het terrein. Wildplassen is niet toegestaan.

Lockers
Er zijn lockers aanwezig op City BEATS Schoonhoven. Informatie volgt.

Roken
Roken is verboden in alle binnenlocaties/ overdekte locaties (zoals tenten) op het terrein. Dit geldt ook voor e-sigaretten.

EHBO
Er is EHBO aanwezig op het terrein. Daarnaast lopen er medische hulpverleners rond op het terrein. Voel je je niet goed? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol op heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO.
Op het terrein betaal je al je eten en drinken met munten. Deze munten zijn op het terrein verkrijgbaar met cash en/of pin.
Het is slim om tijdens City BEATS Schoonhoven oordoppen te dragen. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen.

Tijdens de shows kan gebruik gemaakt worden van professionele (vuurwerk) effecten. We vragen je hier rekening mee te houden.
Als je City BEATS Schoonhoven bezoekt ga je akkoord met de algemene voorwaarden en huisregels.
De Kidsday op zaterdag 7 september begint om 13.30 uur en duurt tot 18.30 uur. Kaarten kunnen gekocht of gespaard worden bij Plus Rechtuyt in Schoonhoven of via onze website. Kidsday wordt gehouden op het terrein van City Beats Schoonhoven - Parkeerterrein Buiten de Veerpoort